matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadania z kolokwium
b156:
Mógłby ktoś sprawdzić zadania? Tutaj jest treść:
https://onedrive.live.com/redir?resid=5594F8C12756B718!4894&authkey=!ALSNonoqDfv1Kh0&v=3&ithint=photo%2cjpg
zadania:
https://onedrive.live.com/redir?resid=5594F8C12756B718!4900&authkey=!AAXQZHQf78LLtM4&ithint=folder%2c
Proszę o ewentualne uwagi.
1 lut 08:35
b156:
w zad5 już widzę że błąd jest, znaki w środku okręgu odwrotnie, ale na wynik to chyba nie wpłynie..
1 lut 08:44
b156:
F5
1 lut 13:25
b156:
Chodzi mi tylko aby sprawdzić obliczenia czy są dobrze wykonane!
1 lut 13:25