matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice studia
misqowiec:
lim x−0 [5e
(
1
/
x
)
−3]/[5e
(
1
/
x
)
+3]
31 sty 22:41
pigor:
...,
5e
1/x
−3
∞
lim
x→ 0
= [
] = H = ... = 1. ...
5e
1/x
+3
∞
31 sty 22:57