matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Maciek:
2sinα − 3cosα
Oblicz
, jesli wiesz ze tgα=2
2sinα + 3cosα
31 sty 19:53
Frost:
sinα
tgα=
cosα
i jedziesz
31 sty 19:54
Saizou :
1
cosα
podpowiem że 1=
1
cosα
31 sty 19:54
Eta:
2sinα
cosα
−3
cosα
cosα
2tgα−3
1
W=
=
=
2sinα
3cosα
+
cosα
cosα
2tgα+3
7
31 sty 20:02