matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygo
gosc:
Obliczyć α+β jeżeli cosα=
2
√
7
7
a cosβ=
5
√
7
14
, α,β∊(0;
π
2
.
30 sty 19:47
Eve:
znalazłam taki wzór: arccosx+arccosy=arccosxy−
√
(1−x
2
)(1−y
2
)
30 sty 19:56