matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc
Yahiko :
log o pod.2 (3
1
2
*
√
3
1
3
)
30 sty 15:57
M:
4 sie 06:01
#a:
log
2
(3
1/2
*3
1/6
)=log
2
3
4/6
4
4
log3
4
4
1585
317
=
log
2
3=
*
=
*1,585=
*
=
6
6
log2
6
6
1000
300
4 sie 12:17