matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby
krowa:
3
x
=27
30 sty 15:37
paw:
3
x
=3
3
x=3 ?
30 sty 15:39
J:
⇔ 3
x
= 3
3
⇔ x = 3
30 sty 15:39
AS:
Dlaczego podajecie rozwiązania tak prostych zadań. Nie może samemu odrobinę pomyśleć? Tylko szkodę mu robicie.
30 sty 18:56