matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Kąty Walca.
kleszcz:
http://www.bc.ore.edu.pl/dlibra/docmetadata?id=229&from=pubindex&dirids=16&lp=6
Z tymi kątami walca chodziło mi o to, że chce spełnić to wymaganie dla działu stereometria punkt 3. − Rozpoznaje kąty w walcach i stożkach(w stożkach już mam.)?
30 sty 15:29