matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wartość sumy
rubolf:
wyznacz wartość sumy i zapisz w postaci dziesiętnej z dokładnością do czwartego miejsca po przecinku 3
8
60
+
30
3600
=
23 lis 16:00
Godzio:
377
=
=3.1417
120
23 lis 17:55
Godzio:
377
=
=3.1417
120
23 lis 17:56