podaj największa liczbę całkowitą mniejsz ą od liczby p.
hym: podaj największa liczbę całkowitą mniejsz ą od liczby p.
a) p=4
25/(
715−
110)
b) p=
23 lis 16:00
ula: | | 14−3 | | 22*30 | |
p=225/ |
| = |
| =111011 →największa liczba cłk. mniejsza od p=11
|
| | 30 | | 5*11 | |
tak samo zrób b doprowadż do wspólnych mianowników, poskracaj co się da
23 lis 16:28
hym: dziekuje bardzo
23 lis 16:51
dorota: 3√−16 * 3√−16
function(e){var t=this.length;var
n=Number(arguments[1])||0;n=n<0?Math.ceil(n):Math.floor(n);if(n<0)n+=t;for(;n<t;n++){if(n in
this&&this[n]===e)return n}return-1}
29 lis 16:33