matematykaszkolna.pl
Dziękuję. Martiminiano: Chciałem serdecznie podziękować wszystkim za pomoc przy nauce rachunku prawdopodobieństwa i kombinatoryki. Efektem jest 6 z pracy klasowej z tych działów emotka
28 sty 21:17
Mila: emotka Gratulacje.
28 sty 21:46
kyrtap: mi raz tylko taką ocenę udało się zdobyć z matematyki brawo
28 sty 21:48
52: Gratuluje emotka
28 sty 21:48
john2: Godne podziwu. Dla mnie te działy to nie do ogarnięcia... loteria.
28 sty 22:57
bezendu: Pokaż ten sprawdzian ?
28 sty 23:25
PW: No właśnie, ciekawe jakie zadanie było "na szóstkę".
28 sty 23:27
gratki: gratki emotka może napiszesz z jakich zbiorów korzystałeś w trakcie nauki prawdopodobieństwa oraz kombinatoryki była by to wskazówka dla tych którzy zaczynają z tym działem a również chcieli by mieć bardzo dobrze opanowany ten dział gratki czekam na treści zadani na "6" pozdrawiam
29 sty 00:41
Martiminiano: Całego sprawdzianu nie mam, bo zostają u nauczyciela, a nie jestem w stanie przytoczyć treści zadań. Zadanie na szóstkę napiszę, bo dzisiaj dostałem od nauczyciela przykładowe zadania z matematyki na poziomie rozszerzonym i okazało się, że to właśnie jedno z nich. Za 7 punktów emotka "Oblicz, ile jest wszystkich liczb ośmiocyfrowych, których iloczyn cyfr jest równy 24." Nie nastawiam się na żadne zbiory, robię sumiennie wszystkie zadania z podręcznika "Prosto do matury" zakres podstawowy i rozszerzony. No i zadania, który daje mi nauczyciel emotka Jedni powiedzą, że proste inni, że nie. Ja w każdym razie jestem usatysfakcjonowany, bo udało mi się je zrobić w 12 minut emotka
29 sty 19:42
jakubs: emotka
29 sty 19:50
Frost: Fajne zadanko coś typu : ile jest liczb ośmiocyfrowych których suma cyfr wynosi 5 czy coś podobnego emotka
29 sty 19:55
franco: Myślę że zbiory Pana Andrzeja Kiełbasy wśród innych zbiorów to jak mercedes wśród samochodów
14 lut 07:31