matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykresy cd
5-latek:
zadanie : Znajdz obraz wykresu funkcji y=x w symetrii S
x
wzglem osi OX Sprobuj uogolnic otrzymay wynik na wykres dowolnej funkcji y=f(x) Obrazem wykresu y=x w symetrii S
x
jest prosta o rownaniu y=−x czyli f(x)=−f(x) Tak ?
27 sty 23:31
Mila:
Tak :
27 sty 23:37
5-latek:
Witam
Pozdrawiam Dziekuje
27 sty 23:39