matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz dziedzinę funkcji
sazxca:
1. f(x)=
3
|x−3|−|x−1|
27 sty 22:22
sazxca:
2. f(x)=
√
√
−|x−1|−5|
+4
x−6
Z tym też jest drobny kłopot
27 sty 22:23
sazxca:
kurde. re* 2. f(x)=
√
−||x−1|−5|+4
x−6
27 sty 22:26