matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż układ równań
Monika:
{2x
1
+2x
2
−x
3
=1 {3x
1
+6x
2
−3x
3
=−3 {2x
1
+4x
2
−2x
3
=−2 {3x
1
+2x
2
−x
3
=3 Z tym, że ta klamra jest jedna wielka
27 sty 20:04
Eve:
1−3 2−4
27 sty 20:07