6 | ||
z przekształceń wyszło mi ,że loga b = | i dalej nie wiem co z tym zrobić | |
7 |
−an−2 | ||
3.Ciąg an o wyrazie ogólnym an = | jest rosnący dla : | |
n+2 |
1 | √3 | |||
f(x) = 2·( | sinx + | cosx}, | ||
2 | 2 |
1 | π | √3 | π | |||||
= cos | i | = sin | , | |||||
2 | 3 | 2 | 3 |
π | π | |||
f(x) = 2(sinxcos | + cosxsin | ), | ||
3 | 3 |
π | ||
f(x) = 2sin(x+ | ). | |
3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |