wykresy
wigrywigry: Wykres logarytmiczny help help...
| | 1 | |
muszę na wykresie zaznaczyć x=ln |
| |
| | 2 | |
nie mam bladego pojęcia jak to zrobić, czy ktoś mógłby pomóc? bardzo prosze
26 sty 23:14
ax:
27 sty 09:53
mamrymamry:

to jest wykres funkcji logarytmicznej
27 sty 10:04
ax:
... żebyś jeszcze wiedział co rysujesz ... i jeszcze o co pytają ... −
27 sty 10:32
ax:
| | 1 | |
ln |
| ... to liczba ... ≈−0,69 |
| | 2 | |
Zatem mógłbyś ją przedstawić tak
27 sty 12:00
ax:

a można i tak
| | 1 | |
Rysujesz f(x)=ex i "tniesz" go stałą y= |
| |
| | 2 | |
27 sty 12:04