matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż:
Kolson:
Jak rozwiązać log
1
3
x+2log
3
x=3
26 sty 19:50
Eve:
log
1/3
zamień na log
3
26 sty 19:51
Janek191:
log
1
3
x = log
3
−1
x = − log
3
x
26 sty 19:58
Eve:
log
c
b
nie, log
a
b=
log
c
a
26 sty 20:01