LOGARYTMY
Holly : LOGARYTMY :
DLA JAKICH WARTOSCI m RÓWNANIE (1/2)
X−3=m MA DOKŁADNIE JEDNO ROZWIĄZANIE ?
A) DLA M=−3
B) DLA M>−3
C) DLA M<−3
D)NIE MA TAKICH WARTOŚCI M
ODPOWIEDZ MA BYĆ B TYLKO PROSZE O WYJASNIENIE DLACZEGO TA ODPOWIEDZ
26 sty 17:04
Tadeusz:
26 sty 17:07
J:
⇔ (1/2)x = m + 3 i warunek: m + 3 > 0 ⇔ m > − 3
26 sty 17:07
Bogdan:
Nie krzycz i wyłącz CapsLocka. Narysuj wykres y = (1/2)x − 3
26 sty 17:08
Holly : tadeusz a wytłumaczysz dlaczego bo tak nie czaje za bardzo tak prosto
26 sty 17:08
Bogdan:
już narysowane
26 sty 17:09
Holly : a okej dzieki nie krzycze jak cos tylko napisałam wielkimi literami bo chciałam zeby ktos
pomógł w zadaniu
26 sty 17:10
Bogdan:
Wielkie litery właśnie odczytuje się jak krzyk, polecam zapoznać się się z netykietą
26 sty 17:23