matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze obliczcie mi
wojtas98:
(2
3
√
1
4
5
+
3
√
−8
1
3
) *
3
√
−0,12
25 sty 19:55
M:
4 sie 12:38
#a:
9
−3
−25
−3
=2*
3
√
*
3
√
+
3
√
*
3
√
=
5
25
3
25
−27
−3
−6
1
=2*
3
√
+
3
√
1
=2*
+1=
+1= −
125
5
5
5
4 sie 15:02