matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dane sa zbory: D=<-2;1) i E=(0;+∞)
wojtas98:
. Wyznacz D∩E; E\D. Działania zobrazuj na osi, a otrzymane wyniki opisz symbolicznie. .
25 sty 18:00
adam:
E\D = (1,+
∞
) D∩E= (0,1)
25 sty 18:04