Nie wiem jak to rozwiązać. Ktoś coś?
Krysia: Nie wiem jak to rozwiązać. Ktoś coś?
π/3=arctg(8*ω)
Wiem że 8ω=1,73 tylko nie wiem dlaczego
25 sty 14:52
J:
to podziel π przez 3..
25 sty 14:54
25 sty 14:55
Krysia: π/3=1,04 zadna mi podpowiedź
25 sty 14:56
pigor: ...,
arctg(8ω)=
13π ⇒
8ω = tg
13π= tg60
o=
√3 ≈1,73 i tyle ...
25 sty 14:58
25 sty 14:58
Krysia: dzięki wielkie
25 sty 15:02
Krysia: ze mnie tempa blondyna:(
25 sty 15:02
5-latek: Ja mysle ze tępa blondyna (o ile jestes blondynką
25 sty 15:06
daras: ważne, że w tempie napisane
25 sty 15:14