matematykaszkolna.pl
Wyrarzenia algebraiczne Paweł : Luda pomocy z 20 zostało jeszcze jedno brak mi sił emotka sześcian zmiennej m__________________________________________________________ ___________________________________________________________________ (a+b) . 17 Podwojona zmienna c_________________________________________________________ ______________________________________________________________________x+z Różnica zmiennej z i liczby 8 ___________________________________________________ ___________________________________________________________________5 − b Kwadrat zmiennej a___________________________________________________________ Iloczyn zmiennych x i c ______________________________________________________ Suma liczby 5 i ilorazu zmiennej b i liczby 2 ___________________________________
22 lis 20:14
BiebrzaFun : fajnie napisałeś
22 lis 20:16
Paweł : takie mam zadanie emotka
22 lis 20:21
BiebrzaFun : tylko po co te krechy,u mnie to tak wygląda Wyrarzenia algebraiczne Paweł : Luda pomocy z 20 zostało jeszcze jedno brak mi sił emotka sześcian zmiennej m__________________________________________________________ ___________________________________________________________________ (a+b) . 17 Podwojona zmienna c_________________________________________________________ ______________________________________________________________________x+z Różnica zmiennej z i liczby 8 ___________________________________________________ ___________________________________________________________________5 − b Kwadrat zmiennej a___________________________________________________________ Iloczyn zmiennych x i c ______________________________________________________ Suma liczby 5 i ilorazu zmiennej b i liczby 2 ___________________________________ 22 lis 20:14
22 lis 20:28
Paweł: sześcian zmiennej m= =(a+b) . 17 Podwojona zmienna c= =x+z Różnica zmiennej z i liczby 8= =5 − b Kwadrat zmiennej a= Iloczyn zmiennych x i c= Suma liczby 5 i ilorazu zmiennej b i liczby 2=
22 lis 20:48