Wyrarzenia algebraiczne
Paweł : Luda pomocy

z 20 zostało jeszcze jedno brak mi sił

sześcian zmiennej m__________________________________________________________
___________________________________________________________________ (a+b) . 17
Podwojona zmienna c_________________________________________________________
______________________________________________________________________x+z
Różnica zmiennej z i liczby 8 ___________________________________________________
___________________________________________________________________5 − b
Kwadrat zmiennej a___________________________________________________________
Iloczyn zmiennych x i c ______________________________________________________
Suma liczby 5 i ilorazu zmiennej b i liczby 2 ___________________________________
22 lis 20:14
BiebrzaFun : fajnie napisałeś
22 lis 20:16
Paweł : takie mam zadanie
22 lis 20:21
BiebrzaFun : tylko po co te krechy,u mnie to tak wygląda
Wyrarzenia algebraiczne Paweł : Luda pomocy z 20 zostało jeszcze jedno brak mi sił emotka
sześcian zmiennej m__________________________________________________________
___________________________________________________________________ (a+b) . 17 Podwojona
zmienna c_________________________________________________________
______________________________________________________________________x+z Różnica zmiennej z i
liczby 8 ___________________________________________________
___________________________________________________________________5 − b Kwadrat zmiennej
a___________________________________________________________ Iloczyn zmiennych x i c
______________________________________________________ Suma liczby 5 i ilorazu zmiennej b i
liczby 2 ___________________________________
22 lis 20:14
22 lis 20:28
Paweł: sześcian zmiennej m=
=(a+b) . 17
Podwojona zmienna c=
=x+z
Różnica zmiennej z i liczby 8=
=5 − b
Kwadrat zmiennej a=
Iloczyn zmiennych x i c=
Suma liczby 5 i ilorazu zmiennej b i liczby 2=
22 lis 20:48