wyznacz wartosc
holard: wyznacz wartosci pozostalych funkcji trygonometrycznych kąta ostrego α jezeli:
a) cosα={7}{25}
b) sinα={8}{17}
24 sty 15:06
panpawel:
Wstaw i gotowe.
24 sty 15:09
J:
..nie tak szybko ...
24 sty 15:10
J:
a) najpierw oblicz sinα .... sinα = √1 − cos2α ... potem podstawiaj..
24 sty 15:11
===:
panpawel przemyśli raz jeszcze −
24 sty 15:11
holard: jutro mam egzamin koncowy i musze sie naumieć

a korkow dzis mi nikt nie da w sobote
24 sty 15:11
panpawel: 
24 sty 15:12
panpawel: @J zgadzam się
24 sty 15:13