znalesc iloczyn
Iwona: prosze o pomoc ! mam Znalezc iloczyn A∩B, jesli A= {x∊ℛ:−x−x2≥0} B={x∊ℛ:\{2x}x2−4}≤0}
23 sty 10:57
Iwona: prosze o pomoc ! mam Znalezc iloczyn A∩B, jesli A= {x∊ℛ:−x−x2≥0} B={x∊ℛ:\{\2x}{x2−4}≤0 }
23 sty 11:00
Iwona: A∩B Jesli A= {x∊ℛ:−x−x2≥0} B={x∊ℛ:\{\2x}{x2−4}≤0}
23 sty 11:13
5-latek:

y=−x−x
2≥0 to x∊<−1,0>
23 sty 12:22
5-latek:

y=x
2−4≤0 dla x∊<−2,2>
23 sty 12:24
5-latek:

Wyznacz iloczyn zbiorow A i B
23 sty 12:28
5-latek: Ale niech ktos jeszcze sprawdzi czy dobrze
23 sty 12:39