matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Błażej:
2x
2
+2x=0
20 paź 17:24
a.:
2x(x+1)=0 x=0 lub x=-1
20 paź 17:36
Błażej:
a dokładniej
20 paź 18:07
heh:
lol jak dokaldniej xD?
20 paź 18:17
Błażej:
jo żech je tympy z maty i przezto chce dokładniej
20 paź 18:19