matematykaszkolna.pl
całki abc: Witam! poszukuje materiałów do nauki z całek : 1) obliczanie pochodnych cząstkowych pierwszego i drugiego rzędu funkcji 2) wyznaczanie ekstrem lokalnych funkcji 3) obliczanie całek nieoznaczonych 4) obliczanie całek oznaczonych 5) obliczanie całek niewłaściwych 6) obliczanie pól obszaru ograniczonego liniami pomoze ktoś ?
22 sty 23:17
Saris: Włodarski Krysicki Gewert Skoczylas Obie pozycje zawieraja czesto bledy obliczeniowe ale duzo tlumacza, a liczyc i tak bedziesz sam wiec wazny jest tylko sposob spojrzenia na problem. Tak mysle.
22 sty 23:20
Eve: L.A Maron dużo przykładów, wzory, zadania
22 sty 23:21
Draghan: Popieram przedmówcę. emotka
22 sty 23:22
Draghan: przedmówców*
22 sty 23:22
abc: chodzi mi o podanie linków do stron internetowych, z tych działów ktore wymieniłem
22 sty 23:23
abc: mozna powiedziec ze prowadze "przyspieszony" kurs dotyczacy całek, potrzebuje dobrej strony lub linkow do stron gdzie beda dobrze opisane zadania z wymienionych działów
22 sty 23:24
5-latek: Student . NIe mnie Przeciez jestes juz dorosly . Polecam tez Fi chtenholz (rachunek rozniczkowy i calkowy ) Tam masz duzo naterialow na tematy ktore Cie interesuja .
22 sty 23:27
Draghan: http://bit.ly/186EK46 Jeżeli potrzebujesz "przyspieszonego kursu", to wykup sobie kurs e−trapez. Prawda jest taka, że w tych tematach jest sporo teorii, której nauczysz się porządnie z książek. Bardzo dobre pozycje zostały już wymienione wyżej. emotka
22 sty 23:28
abc: dobra dzieki za pomoc
22 sty 23:33
Draghan: Proszę bardzo. emotka Niestety nie wszędzie można korzystać z "pigułek". emotka
22 sty 23:35