matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prooosze :)
becia:
12 * 5
2n+1
− 8 * 5
2n
+ 4 * 5
2n−1
oblicz wartośc ułamka
4 * 5
2n−2
22 sty 20:45
M:
6 sie 06:02
Hua Zhi:
1
5
2n
(12*5−8+4*
)
5
52
4
5
264
25
=
=
*
=330
1
5
2n
*4*
25
4
25
5
4
6 sie 10:41