matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
anka:
uporządkuj liczby rosnąco 2
45
, 3
36
, 4
27
, 5
18
22 sty 20:13
irena_1:
2
45
=(2
5
)
9
=32
9
3
36
=(3
4
)
9
=81
9
4
27
=(4
3
)
9
=64
9
5
18
=(5
2
)
9
=25
9
5
18
< 2
45
< 4
27
< 3
36
22 sty 20:20
anka:
Matko irena kocham cie <3333
22 sty 20:23