matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartośc
anka:
2
19
*27
3
+15*4
9
*9
4
oblicz wartośc ułamka
6
9
*2
10
+12
10
22 sty 20:09
irena_1:
2
19
*3
9
+3*5*2
18
*3
8
=
=
2
9
*3
9
*2
10
+2
20
*3
10
2
19
*3
9
+2
18
*3
9
*5
=
=
2
19
*3
9
+2
20
+3
10
2
18
*3
9
(2+5)
=
=
2
19
*3
9
(1+2*3)
7
1
=
=
2*7
2
22 sty 20:18