matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analityczna
PUMA:
http://i475.photobucket.com/albums/rr111/Moon333_01/my/po-1.jpg
z góry dziękuję
22 lis 17:10
Godzio:
x
a
+x
b
y
a
+y+b
S=[
,
]
2
2
3+x
b
−7+y
b
−3=
13=
2
2
−6=3+x
b
26=−7+y
b
−9=x
b
33=y
b
B(−9,33)
22 lis 17:14
Godzio:
x
a
+x
b
y
a
+y
b
S=[
,
]
2
2
3+x
b
−7+y
b
−3=
13=
2
2
−6=3+x
b
26=−7+y
b
−9=x
b
33=y
b
B(−9,33)
22 lis 17:14
PUMA:
DZIĘKUJĘ
22 lis 18:03