.
Johny: podpowie ktoś gdzie robię błąd ?
| | 1 | | 1 | |
= |
| *lntgx= |
| * ln∞ = ∞*∞ |
| | | | 0 | |
a powinno wyjść 2 gdzie popełniam błąd ?
21 sty 20:22
Johny: można liczyć na pomoc czy nie bardzo ?
21 sty 20:32
Johny: help !
21 sty 20:53
Bogdan: Moim zdaniem jest wszystko okej u ciebie
21 sty 20:56
Johny: moim też ale wynik wychodzi zły bo powinno wyjśc e2 a nie e∞
21 sty 21:06
Johny: widzę że cos dzisiaj brak dobrych dusz na forum
21 sty 21:14
21 sty 21:25
3Silnia&6: | | ln tgx | | | | 1 | | 2 | |
= |
| = |
| = |
| = |
| |
| | x − pi/2 | | 1 | | sin x * cos x | | sin 2x | |
granica nie istnieje
21 sty 21:29
Johny: nie rozumiem za bardzo co Ty tutaj zrobiłeś ale raczej to jest źle bo powinno wyjść e2
21 sty 21:31