Funkcja homograficzna
Aniaa: y= 4/|x+3|
21 sty 18:45
Aniaa: jezeli mamy taką funkcje homograficzna to najpierw "odbijamy: a pozniej przesuwamy

?
21 sty 18:54
Eve: a jak wykonałabyś działania?
21 sty 18:55
Aniaa: po prostu tak nam sorka mowiła na lekcji...

jezeli juz miałabym taką: y=4/|x|+3 to rysuje ze najpierw przesuwam , pozniej odbijam ,
dlatego tego nie rozumiem...
21 sty 18:57
Hugo:

homo homo nie wiadomo
21 sty 18:59
Aniaa: y= 4/|x+3| czy mogłby mi ktos narysowac taka funkcje? wtedy moze jakos sie połapie i cos
wymysle
21 sty 19:00
Hugo: jakie są właściwości f homo?
21 sty 19:01
Hugo: cos − cosinous?
21 sty 19:02
Aniaa: mam po prostu podaną taką funkcje i mam narysowac , przekształcić i "odbić" o.O
21 sty 19:03