matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prawdopodobienstwo wlasnosci
ola:
2
Oblicz P(A' u B') jeśli P(A n B)=
5
20 sty 22:55
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1060.html
drugie prawo De Morgana P(A
'
U B
'
)=1− P(A∩ B)=.........
20 sty 23:06