matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie liniowe
Miron:
−4(−
1
2
x−2)−4=2(−x+2)
22 lis 15:56
M:
3 maj 15:45
M:
10 maj 15:26
Miś Uszaty:
2x+8−4=−2x+4 2x+4=−2x+4 2x+2x=4−4 4x=0 x=0
10 maj 16:47