matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
http://i475.photobucket.com/albums/rr111/Moon333_01/my/po.jpg
Puma:
http://i475.photobucket.com/albums/rr111/Moon333_01/my/po.jpg
Z góry dziękuję
22 lis 15:44
Godzio:
równoległa czyli współczynnik a jest taki sam a=2 A(4,2) podstawiamy o obliczamy b 2=4*2+b −6=b y=2x−6
22 lis 15:46
Puma:
dziękuję
22 lis 15:54