matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
afas
Dominik:
4−x
y= e
/div>
1−x
4
19 sty 22:19
Dominik:
4−x
Hej pomoże mi ktoś zrobić tą pochodną z e. Tam jest e do potęgi
1−x
4
19 sty 22:20
Dominik:
:(
20 sty 13:11
Janek191:
4 − x
u =
1 − x
4
więc y = e
u
y ' = e
u
* u '
20 sty 13:15