matematykaszkolna.pl
aa Hugo: C++ przesyłanie z notatnika i takie tam, co łaska z góry dziękuję ! Czy ktos moglby mi jaki kolwiek program napisac? emotka 0. Wygeneruj dowolny plik tekstowy z dowolnym tekstem, składający się przynajmniej z 200 linijek po 10 elementów na linie 1. Napisz program, który policzy z ilu znaków składa się plik o nazwie podanej przez użytkownika 2. Napisz program, który policzy z ilu słów składa się plik o nazwie podanej w argumentach maina (słowa powinny składac się z samych liter, wielkośc liter nie jest istotna). 3. Napisz funkcję, która dostaje jako argumenty nazwę pliku tekstowego oraz znak (np. ‘c’) i zwraca jako wartośc liczbę wystąpieo znaku w podanej nazwie oraz w podanym pliku tekstowym. 4. Napisz funkcję, która dostaje jako argument ścieżkę dostępu do pliku tekstowego i zwraca jako wartośc najczęściej występujący w pliku znak (zakładamy, że znaki są typu char). 5. Utwórz plik testowy składający się z losowo wygenerowanych liczb całkowitych oddzielonych spacjami/enterami. Napisz funkcję, która dostaje jako argument ścieżkę dostępu do pliku tekstowego zawierającego liczby całkowite oddzielone spacjami i zwraca jako wartośc najmniejszą spośród znajdujących się w pliku liczb. 6. Napisz funkcję, która dostaje jako argumenty ścieżki dostępu do dwóch plików. Funkcja wypisuje który plik ma więcej elementów a następnie dopisuje zawartośc pierwszego pliku na koniec drugiego pliku.
19 sty 21:07
Draghan: Mogę pomóc, nie jest to nic trudnego. emotka Podstawowe pytanko − jakich bibliotek używacie na zajęciach? fstream?
19 sty 21:09
Hugo: hmm mysle ze dowolnosc; to temat na jutro wiec jeszcze nie wiem jakich. Będę mega wdzięczny za cokolwiek.
19 sty 21:12
Draghan: Słuchaj... Ty masz to mieć, czy to umieć?
19 sty 21:14
Hugo: i to i to ...
19 sty 21:16
Draghan: Długo dziś będziesz?
19 sty 21:18
Hugo: jutro o 7:15 mam labki z tegoemotka na wykladach byl wstęp do tego. Spejalnie tlumaczyc tego nam nie będzie. czasem sie uda dostac to plusa podwyższa o 0,1 średnią. Teraz sb oglądam wyklady na youtube i powoli to robie ale nie mam do tego większego daru, wole matme ; x. Jak masz ino ochotę to bardzo proszę
19 sty 21:19
Hugo: Do północy ale jeżeli cuś to chętnie zostane dluzej by czerpać wiedzę. Zyje w akademiku nie chce sie narazac mocno stukającą klawiaturą
19 sty 21:20
Draghan: Najlepiej byłoby pogadać przez coś bardziej interaktywnego. Jakieś GG, albo fb. Tylko że mam czas za jakąś godzinę dopiero. Wtedy bym Ci na spokojnie wytłumaczył...
19 sty 21:20
Hugo: gg 312 080 86 emotka
19 sty 21:23
Hugo: będę czekac ( : dzięki
19 sty 21:24
Draghan: Odezwę się tak za godzinkę. emotka Może wcześniej, ale nie obiecuję.
19 sty 21:24
Dziadek Mróz: http://collabedit.com/nwe89 Tu się bawcie
19 sty 21:52
Hugo: Dziadek Mróz : Moja legendo Witam Cię serdecznie
19 sty 21:58
Dziadek Mróz: Ja za bardzo działać nie mogę bo siedzę na starym laptopie sprzed epoki, tak z nostalgii go odpaliłem i dużo na nim nie zrobię, ale jak co to mogę popatrzeć co robicie
19 sty 22:01
Hugo: wkleiłem to do dev cpp i mam błąd http://scr.hu/2pdc/do564 :((
19 sty 22:02
Hugo: emotka !
19 sty 22:03