matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Dawid:
∫
2
x
2
−1
19 sty 20:09
Dawid:
2/ xdo kwadrat −1
19 sty 20:10
Dawid:
2
1
1
x−1
x−1
∫
dx=2∫
dx=2*
ln|
|+C=ln|
|+C
x
2
−1
x
2
−1
2
2
x+1
x+1
19 sty 20:18