matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
h
sebek 123:
bok rombu ma długość 4cm.Suma długośći jego przekątnych jest równa 10 cm .Oblicz pole i wysokość rombu
19 sty 19:43
Eve:
c=1/2d
1
e=1/2d
2
skorzystaj z Tw Pitagorasa
19 sty 19:46
Krystek:
e
2
+f
2
=4
2
i 2e+2f=10 i licz
19 sty 19:47