zadania teoretyczne
Karol: Zadania teoretyczne matematyka
Witam, proszę o pomoc z tymi zadaniami:
kompletnie nawet szukając na internecie nie potrafię sobie poradzić z tymi zadaniami, będę
zobowiązany, jeżeli ktoś pomoże.
Zadania:
http://screenshooter.net/101878604/gmpedlg
19 sty 18:14
Eve:
1
v∊(−1,1) ....v=cosu....u∊<−π/2,π/2>
19 sty 18:22
Draghan: Co do zadanek, to niestety nie pomogę. Ale piszę, bo mam pytanie.

Jak Ci poszło kolokwium z programowania?
19 sty 18:23
Eve: 2.
x∊<−√2/2,1/2>
19 sty 18:26
Karol: Dzieki eve za pomoc.
Draghan: Wydaje mi się, że bardzo dobrze, wykładowca pozwolił mi zrobić zdjęcia kolokwium i
sprawdzając wyniki(to co mogłem sprawdzić) to wszystko miałem dobrze, pewnie wyniki będą na
dniach

Dzieki jeszcze raz za pomoc i za zainteresowanie
19 sty 18:30
Karol: v∊(−1,1) ....v=cosu....u∊<−π/2,π/2>
Mam pytanie odnosnie tego, czy przypadkiem nie będzie u∊<0

i>
20 sty 17:21
Karol: <0 ; pi >
20 sty 17:21
Gray: Ad. 3. Po kolei: "is a non−empty set "; 3) ∀x,y∊S: d(x,y)=d(y,x); SxS; [0,∞)
20 sty 18:29
Karol: Dziekuję Gray
20 sty 19:01