matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
sebek 123:
1
a) log
2
(3−log10)= b)log
/div>
3
√
8
− log
3
√
3
c) log
x
3
0,25= −1
3
1
d) log
2
48−log
2
3= e)log
/div>
27+ log
3
2
f) log 20 −
2
8
log 200 = g) 2log
2
6 − log
2
9+1= h) log
1
3
X= − 2 I)3
l
og316=
19 sty 18:06