matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
3^n * 3^n = ??
Truteń:
3
n
* 3
n
=
Banalne, ale nie wiem
19 sty 10:40
J:
a
m
*a
n
= a
m+n
19 sty 10:41
Truteń:
będzie 9
n
2
głupio mi
19 sty 10:43
Dziadek Mróz:
3
n
* 3
n
= 3
2n
= 9
n
19 sty 10:44
Truteń:
Dzięki
19 sty 10:47