Eve: ln(1+r)=ln1*lnr
18 sty 21:07
Eve: wróc, nie ten wzór
18 sty 21:08
Eta:
?
18 sty 21:08
18 sty 21:09
Eta: No
18 sty 21:09
Eve: pomnóż obie strony przez 7, zastosuj wzórr na n*lna i porównaj liczby logarytmowane
18 sty 21:09
daras: miał być ułamek a wyszło dywergencja
| | ln2 | |
1+r = epotęgi potęga= |
| |
| | 7 | |
18 sty 21:10
daras: elnx = x
18 sty 21:11
daras: r = 7√2 − 1 ≈ 0,1
18 sty 21:13
Eve: Eta robie kilka rzeczy na raz, każde z innej dziedziny, mam mętlik
18 sty 21:14
daras: a ja oglądam TV
18 sty 21:28
Eve: ja za dobra jezdem
18 sty 21:29
daras: w czym ?
18 sty 22:26