matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
Polis:
π
1
cos4x + cos(x−
) =
2
2
18 sty 16:29
reyg:
x+y
x−y
cosx+cosy=2cos
cos
2
2
18 sty 16:33
Polis:
Diękuję
za pomoc
18 sty 16:34
Jula:
jak to obliczyć:
π
π
1
cos(2,5x −
) * cos(1,5x+
) =
4
4
4
18 sty 16:46