matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole równoległoboku ABCD
Centrum:
W równoległoboku ABCD dane są |<A|= 60 stopni i punkt K, który jest środkiem boku AD oraz |KB|=
√
3
i |KC|=
√
7
. Pole równoległoboku równa się ...
18 sty 16:18
Centrum:
up
18 sty 17:29