matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równianie
sew:
rozwiąż równanie: sin
4
x + cos
4
x = cos4x
18 sty 16:14
ICSP:
1
sin
4
x + cos
4
x = 1 −
(sin2x)
2
2
cos4x = 1 − 2(sin2x)
2
18 sty 16:22
sew:
DZIĘKI
!
18 sty 16:27