matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz pochodną funkcji
Natalia:
f(x)={1+tg(x+1/x)}
18 sty 11:38
Natalia:
f(x)=
√
1+tg(x+1/x)
18 sty 11:44
5-latek:
Natalko
1
f'(x)=
*(1+tg(x+1/x)' licz dalej
2
√
1+tg(x+1/x)
18 sty 11:50