Zadanie nr 4-funkcja
5-latek:

| | x | |
Okresl sgnx uzywajac wzoru y= |
| |
| | |x| | |
Wedlug mnie bedzie tak
18 sty 10:02
Eve: przy x=0 nie możesz mieć żadnej wartości, wiec y=1 kółko
18 sty 10:05
Draghan: Witaj,
5−latek.

W zerze funkcja y nie istnieje.
18 sty 10:05
5-latek: Witajcie

Juz widze ze strzelilem babola
18 sty 10:07
5-latek:

Poprawiam
18 sty 10:08
Draghan: Każdy ma prawo do błędu.

Ten nie jest akurat taki tragiczny.

Przerabiasz jakiś zbiór zadań?
18 sty 10:09
Draghan: Teraz dobrze.
18 sty 10:09
5-latek: Sa to zadania z ksiazki Jan Anusiak Matematyka Podrecznik dla liceum ogolnoksztalcacego i
technikum klasa 1 . (1993r)
18 sty 10:14