matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równanie logarytmiczne
Marta:
Hej, proszę o pomoc Równanie logarytmiczne: x do potęgi logx−1=100x z góry dziękuje
17 sty 20:37
Marta:
?
17 sty 20:45
Tadeusz:
x
logx−1
=100x czy x
logx
−1=100x
?
17 sty 21:16
Marta:
1 wersja
17 sty 21:54