matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o pomoc, bardzo proszę
anaaa:
Jeżeli alfa jest kątem ostrym i cos alfa=1/4 to: a) alfa=75 stopni b)alfa=76 stopni c)alfa>75 stopni d)alfa<75stopni
22 lis 11:20
Nikka:
cosα=0,25 i może tak z tablic
22 lis 11:37