matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nierówności, funkcja kwadratowa i równanie kwadratowe
Mr0w4:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10937425_915671385132593_2037918853_n.jpg?oh=5cbf31d4dd2620b09cb0ed1fc052c009&oe=54BA7C06&__gda__=1421568806_5668af3cb359afedb02d0e260406f74d
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/967957_915671401799258_2116530301_n.jpg?oh=ed4b2ec08b4f920edac009c2b10c4e40&oe=54BA7BFF&__gda__=1421507172_a152059e7a08a6538e63ce0ca2003e18
Byłby ktoś w stanie mi to rozwiązać? To nie jest trudne ale chciałbym mieć 100% pewności że dobrze sam to rozwiązałem.
16 sty 08:33